Praksis er en 3-mands Kompaniskabspraksis – dvs. du er tilknyttet alle lægerne i lægehuset.

Du kan til hver en tid vælge kun at blive fulgt af den ene af os læger – dog ved akut brug for lægehjælp, må du blive behandlet af den læge, der tager sig af de akutte patienter den dag.

Vi har åben alle hverdage og dækker ind for hinanden i ferier og ved kurser. I nogle perioder i løbet af året, kører vi således på nedsat blus, men vi vil altid gerne se dig, hvis du bliver akut syg.

Ved konsultationer med børn, er det hensigtsmæssigt at der helst kun deltager 1 voksen pr. barn, således at det bliver en god oplevelse for barnet. Det vil være hensigtsmæssigt at søskende ikke er med, da det kan tage fokus fra det barn, der skal undersøges.

Sådan bestiller du en tid:

Ikke akut: Ved sygdom eller problemstillinger, der ikke er akutte, kan selvbetjeningen her på hjemmesiden med fordel benyttes. Her kan du bestille tid hos lægen eller sygeplejersken, når det passer dig. Der kan være særlige opgaver, som kræver særlige hensyn og så skriver eller ringer vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

Akut: Hvis du er akut syg, er det vigtigt at du ringer til os, og gerne fra morgenstunden. Vi kan således vurdere, om du er bedst hjulpet ved at blive rådgivet over telefonen, om du skal ses samme dag, hvem der skal se dig og hvornår. Obs ved mistanke om blærebetændelse skal du have en tid hos sygeplejersken – man kan ikke længere bare aflevere prøven i lugen.

Praktisk information i forhold til brug af selvbetjeningen her på hjemmesiden:

Hvis en læge har ferie, er på kursus eller har andet fravær, kan det forekomme at du ikke kan skrive til den pågældende læge. Du kan da vælge at skrive til en af de andre, eller prøve igen nogle dage efter. Henvender du dig vedrørende dit barn eller anden pårørende, skal du altid oprette personen selvstændigt. Børn skal oprettes på lige fod med voksne. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os.